Динамо відмовилось від підписання двох гравців із клубу УПЛ: Суркіса відлякала ціна – подробиці від Вацка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
618
0 голосів
Динамо відмовилось від підписання двох гравців із клубу УПЛ: Суркіса відлякала ціна – подробиці від Вацка
Марко Сапуга. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко повідомив, що Динамо цікавилось центральним захисником Руху Богданом Слюбиком та опорним півзахисником Марком Сапугою.

Віктор Вацко розповів, що київське Динамо було зацікавлене у підписанні двох гравців львівського Руха – Богдана Слюбика та Марка Сапуги. 

«Знаю точно, що Динамо хотіло Слюбика та Сапугу з Руха. Говорили на рівні власників клубів. Григорій Козловський назвав трансферну вартість – сім мільйонів за кожного. 

Динамо навіть близько не готове платити такі гроші, а Козловський говорить: «а ми дешево продавати футболістів не будемо».

Журналіст заявив, що президент Руха Григорій Козловський відлякав Ігоря Суркіса, озвучивши приголомшливі суми за трансфер своїх футбоілстів.

«Він переконаний, що у нього дуже якісні молоді футболісти, які з часом та набутим досвідом елітного українського футболу будуть коштувати тих грошей, які його як власника клубу влаштують.

Слюбик, Сапуга – цінник сім мільйонів євро. Динамо відмовилось від придбання цих гравців. Динамо зараз у пошуку», – сказав Вацко в ефірі авторської програми на Ютубі.

  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах Слюбик провів за Рух 18 поєдинків та забив два гола.
  • Контракт гравця з клубом дійсний до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює футболіста у 700 тисяч євро.
  • У поточному сезоні Сапуга у всіх турнірах зіграв за львів’ян 17 матчів та віддав дві результативні передачі. 
  • Контракт хавбека з клубом дійсний до 31 грудня 2025 року. Transfermarkt оцінює гравця у 800 тисяч євро.