«Прокурор дивиться на мене, починає посміхатися»: Мілевський розповів, чому в його будинку провели обшук

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
3372
0 голосів
«Прокурор дивиться на мене, починає посміхатися»: Мілевський розповів, чому в його будинку провели обшук
Артем Мілевський, фото: Google
У середині січня до колишнього форварда київського Динамо Артема Мілевського увірвалася до будинку поліція і провела обшук. Артем пояснив, що це було.

Мілевський провів пряму трансляцію на платформі Twitch, де розповів, чому в його будинку провели обшук:

«Починають щось шуміти. Як виявилося потім, це був якийсь спеціальний брухт. Наступної миті вже чую тупіт на другий поверх. Думаю: «Б***ь, п***ц, все, б***ь». Відразу цей пранк перед очима. Забігають перші два хлопці з калашами, у масках, у бронежилетах: «Ало, підйом».

Вони цивілізовано почали себе поводити. Перше питання: «Зброя є?». Говорю: «Ні». Запитують, чи є діти, кажу: «Ні». Далі: «А хто є?». Я: «У сусідній кімнаті хлопець». Хочуть мене за руки піднімати, а я говорю: «Я сам, сам, що треба?».

Артем також розповів, що прокурор впізнав його:

«Добре, що просто найголовніший прокурор, заходить, включає світло туди-сюди. Дивиться на мене, починає посміхатися. Думаю: «Фух, мабуть, впізнав, дай Бог, щоб впізнав». І він такий: «Блін, ти ж Мілевський! Хлопці, що ви робите? Відпустіть його».

Друг Мілевського, який знаходився з ним у будинку, назвав причину обшуку:

«Він дістає ухвалу, а я намагаюся піддивитися, що там написано. І там така історія: «Зброя, наркотики та порнографія». Ми видихнули, зрозуміли, що це нас не стосується. У рішенні було ім'я старого власника будинку, який виїхав до Іспанії три роки тому».

  • Мілевський зараз займається нефутбольною діяльністю. Колишній футболіст продає шапки та розпочав стріми на Twitch.
  • Екснападник офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.