«Бахмут – це легка прогулянка порівняно з тим місцем, де він був»: шокуючі подробиці загибелі вихованця Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
428
0 голосів
«Бахмут – це легка прогулянка порівняно з тим місцем, де він був»: шокуючі подробиці загибелі вихованця Динамо
Сергій Рожок. Фото: Google
Друг та одноклубник Сергія Рожка, нападник Штурму з Іванкова Дмитро Димнич, розповів подробиці служби полеглого бійця. Виявляється Рожок перебував у найгарячіших точках на фронті україно-російської війни.

Дмитро Димнич відверто розповів, що війна забрала в нього не просто одноклубника, а й друга. Сергій Рожок був для нього багаторічним товаришем і, як виявилося, смерть колишнього динамівця стала, на жаль, не єдиною втратою серед близьких Димнича.

«Сергій служив зі ще одним моїм товаришем – ультрас Динамо Дімою, ми з ним виросли в одному дворі. У Рожка був позивний «Футбол», а у Діми – «Динамо». Вони постійно були разом, починаючи з Бахмута, удвох і загинули.

Їх було на позиції шестеро, але вижив тільки один, його сильно поранили. Евакуювати тіла вдалося тільки Сергія і Діми, інші хлопці так і залишилися там».  

Пригадав Димнич і, як виявилось, останню розмову з Рожком у якій Сергій Розповів Дмитру про жахіття війни.

«Серьога говорив, що його позиція була у самому пеклі. Він пройшов Бахмут, Авдіївку і це було його вже третє відрядження на передову. Спочатку він говорив, що пекло в Бахмуті, але потім сказав, що це легка прогулянка порівняно з тим місцем, де він знаходиться зараз», –  розповів Димнич в інтерв'ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що Сергій Рожок загинув 23 січня 2024 року під час артилерійсько-мінометного обстрілу окупантів, поблизу села Діброва Сєвєродонецького району Луганської області. Йому було 38 років.

  • Вихованець київського Динамо Сергій Рожок перебував у системі рідного клубу з 2000 по 2004 рік, але не зіграв жодного поєдинку за першу команду киян.
  • В Україні опорний півзахисник також виступав за сімферопольську Таврію, ужгородське Закарпаття, київське ЦСКА, Десну з Чернігова та столичну Оболонь.
  • Також Рожок захищав кольори білоруського ФК Мінськ з яким у сезоні 2012/13 виграв Кубок Білорусі.
  • Останнім клубом у кар’єрі Сергія Рожка був аматорський колектив Штурм з Іванкова (Київська область).