Відновлення Ярмоленка: Динамо повідомило, коли вінгер збірної повернеться до тренувань у загальній групі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
401
0 голосів
Відновлення Ярмоленка: Динамо повідомило, коли вінгер збірної повернеться до тренувань у загальній групі
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Представники київського Динамо повідомили, що лідер біло-синіх Андрій Ярмоленко вже тренується, але поки за індивідуальною програмою на зборі команди у Туреччині.

Вже без милиць і разом з командою! Андрій Ярмоленко поволі починає набирати форму на навчально-тренувальному зборі Динамо, який команда Олександра Шовковського проводить у Туреччині.

«Ярмоленко працює за індивідуальною програмою. Виконує бігову роботу під наглядом фізіотерапевтів першої команди. Другим етапом відновлення на зборах буде робота із м'ячем. Очікується, що Андрій розпочне ігрові вправи найближчим часом.

Повернення Ярмоленка до загальної групи та участь у повноцінних тренуваннях планується під час другої частини збору», – проінформували журналісти пресслужби Динамо.

Нагадаємо, що на зимову перерву Динамо пішло, маючи в доробку 28 очок, які дозволяють біло-синім посідати п'ятий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

  • Андрій Ярмоленко зіграв за Динамо у 2023 році дев'ять матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 34-річного правого вінгера в два мільйони євро.