Шахтар відхилив пропозицію щодо продажу Судакова: Палкін розповів, скільки пропонували за півзахисника

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
362
0 голосів
Шахтар відхилив пропозицію щодо продажу Судакова: Палкін розповів, скільки пропонували за півзахисника
Георгій Судаков, фото: Шахтар
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін прокоментував придбання Кевіна, а також розповів про пропозицію щодо продажу Георгія Судакова.

Палкін висловився про новачка Шахтаря Кевіна.

«Кевін – футболіст із чудовою швидкістю, неймовірним дриблінгом, високим футбольним інтелектом, якісним пасом та гарним ударом. І це саме ті якості, що цілковито відповідають філософії гри Шахтаря. Це якості, які можуть зробити з Кевіна зірку світового рівня».

Палкін також розповів, що Шахтар відхилив пропозицію щодо продажу Судакова.

«Ми вчора відхилили пропозицію щодо продажу Судакова за 40 мільйонів євро. А сьогодні купуємо яскравого гравця, майбутню світову зірку за 12 мільйонів та додатково можливі три мільйони бонусами.

За Кевіна ми домовилися платити частинами протягом двох років – це нормальна практика для футбольного бізнесу, ми купуємо гравців і продаємо за таким принципом», – сказав Палкін в коментарі для клубу.

  • З ціною в 15 млн. Кевін став четвертим найдорожчим придбанням в історії Шахтаря на рівні із Дмитром Чигринським, Нері Кастільо, Фредом та Тете.
  • Кевін є вихованцем Деспортіво Бразіл, у січні 2020 року вінгер перебрався до Палмейраса, де півтора року виступав за команду U-20 на правах оренди, а потім був викуплений за 125 тисяч євро.
  • З літа минулого року Кевін розпочав грати за першу команду Палмейраса (11 матчів, один гол), він став чемпіоном Бразилії.