У Зорі знову скандал: луганський клуб відсторонив трьох основних гравців – що трапилось

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
649
0 голосів
У Зорі знову скандал: луганський клуб відсторонив трьох основних гравців – що трапилось
Фото: Google
Одразу троє ключових футболістів Зорі відсутні у списку складу делегації луганського клубу, яка 19 січня вирушить на навчально-тренувальний збір до Туреччини. Йдеться про Снурніцина, Нагнойного та Алефіренка.

Три основних гравці Зорі викреслені зі списку виконавців, котрих в.о. головного тренера клубу Юрій Коваль бере з собою на навчально-тренувальний збір до Туреччини. 

Йдеться про захисника Ігоря Снурніцина, атакуючого півзахисника Дениса Нагнойного та вінгера Даниїла Алефіренка.

Причина такого рішення керівництва Зорі – відмова гравців продовжувати контракти з клубом, які закінчуються 30 червня 2024 року. Найближчим часом вся трійця тренуватиметься з командою U19.

Про це з посиланням на власні джерела повідомили журналісти телеграм-каналу ТаТоТаке.

Днями стало відомо, Алефіренко підписав попередній контракт із Колосом. Кілька варіантів продовження кар'єри є і у Нагнойного. 

Нагадаємо, що геть не полюбовні відносини керівництва Зорі зі своїми гравцями є геть не новим, а дуже старим, хронічним явищем: атакувальний півзахисник Владислав Кочергін у березні 2022 року перейшов із Зорі до польського Ракува на правах вільного агента.

Перед цим між гравцем і керівництвом Зорі були тривалі суперечки – Кочергін не хотів продовжувати контракт. Через це Владислава навіть відправляли до дубля. 

Ще одним гравцем, який покинув лугансткий клуб зі скандалом і навіть судовим позовом був півзахисник Максим Хлань, який нині захищає кольори польської Лехії з Ґданська. У нього була така сама ситуація.

  • Зоря завершила першу половину сезону в українській Прем’єр-лізі на дуже незвичному для себе місці в турнірній таблиці – 14-му.
  • 2024 ігровий рік луганська команда розпочне матчем проти полтавської Ворскли.
  • Точні дати та час усіх поєдинків 18-го туру УПЛ буде визначено пізніше. Базова дата – 24 лютого.