«Серед «відмовників» лідирує Циганков»: пресаташе збірної України розповів про інтерв'ю гравців

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
206
0 голосів
«Серед «відмовників» лідирує Циганков»: пресаташе збірної України розповів про інтерв'ю гравців
Віктор Циганков, фото: Google
Пресаташе збірної України Олександр Гливинський розповів, хто з футболістів найконтактніший, а хто найпроблемніший із точки зору спілкування з представниками медіа.

Гливинський розповів про спілкування гравців збірної України з журналістами.

«Олександр Зінченко завжди був дуже контактним і щирим. При цьому він відповідає ґрунтовно з розумінням того, що говорить. Щоправда, зараз він не хоче, щоб його було занадто багато. Ще дуже відповідальні Олександр Караваєв і Віталій Миколенко.

Ну а серед «відмовників» найчастіше Віктор Циганков. Він дуже закритий у цьому сенсі. Хоча ми з ним домовилися, що якщо він забиває, то зі мною спілкується. Ще чомусь став відмовлятися Микола Матвієнко. Третім є Олександр Зубков, який на пропозицію поспілкуватися відповідає: «А чому саме я?», – сказав Гливинський в коментарі для «Україна-Центр».

  • Підопічні Сергія Реброва на весні 2024 року зіграють у плей-оф кваліфікації Євро-2024.
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.