Суркіс не прогадав: Вацко розповів про гравця, якого перехопив Ярмоленко для Динамо в інших клубів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
7720
0 голосів
Суркіс не прогадав: Вацко розповів про гравця, якого перехопив Ярмоленко для Динамо в інших клубів
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Журналіст Віктор Вацко розповів, що велику роль у трансфері 21-річного вінгера Максима Брагару із Чорноморця у Динамо відіграв капітан киян Андрій Ярмоленко.

Відомий коментатор та журналіст Віктор Вацко поділився деякими подробицями майбутнього трансферу вінгера Максима Брагару із Чорноморця до Динамо.

За його інформацією, інтерес до гравця проявляли одразу декілька клубів, і кияни не були найближчими до таланта.

«До Брагару був серйозний інтерес від інших українських клубів. Влітку в нього завершувався контракт, і все, що за нього необхідно було заплатити, це платіж солідарності. Динамо не було для Максима пріоритетним варіантом».

Однак вирішальну роль зіграв 34-річний вінгер киян Андрій Ярмоленко, який після завершення контракту з Динамо в майбутньому повинен стати спортивним директором біло-синіх.

«Цим трансфером відбулося зародження нового спортивного директора Динамо. Двоє людей, які були зацікавлені отримати Брагару для своїх клубів, у приватних бесідах сказали мені: «Брагару для Динамо виборов Ярмоленко». Він переконав його перейти у Динамо та виграв для клубу боротьбу за футболіста».

На думку Вацка, цей кейс показує, що Ярмоленко може у майбутньому принести ще багато користі Динамо у ролі спортивного директора.

«Динамо розумно спрацювало, заплативши наперед, і залишивши Брагару в Чорноморці до літа. Це підписання на перспективу. Ярмоленко блискуче показав себе у трансферній роботі та довів, що може принести багато користі у ролі функціонера», – заявив журналіст у програмі YouTube-каналу Вацко Live.

  • Нагадаємо, що при поверненні Ярмоленка до Динамо на початку цього сезону він та президент киян Ігор Суркіс уклали угоду на два сезони, а також прописали пункт, за яким ветеран після завершення контракту обійме посаду спортивного директора;
  • За інформацією ЗМІ, Динамо вже підписало угоду із Брагару, але він приєднається до біло-синіх влітку;
  • В цьому сезоні вінгер провів за одеситів 19 матчів, у яких віддав три асисти. Трансфермакт його оцінює у 700 тисяч євро.