УАФ готується до виборів Шевченка: конгрес відвідають два володаря «Золотого м’яча», Ребров і Гутцайт

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
323
0 голосів
УАФ готується до виборів Шевченка: конгрес відвідають два володаря «Золотого м’яча», Ребров і Гутцайт
Ігор Бєланов, Олег Блохін та Андрій Шевченко. Фото: Google
Сьогодні, 12 січня, у столичному Будинку футболу відбулося засідання робочої групи з організації та проведення позачергового XXVI Конгресу УАФ, за підсумками якого стали відомі певні подробиці в організації виборів президента асоціації.

Виконком Української асоціації футболу доручив адміністрації УАФ та президії асоціації здійснити всі передбачені статутом заходи з підготовки та проведення позачергового XXVI Конгресу.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на першого віце-президента УАФ Вадима Костюченка.

«Підготовка до конгресу триває згідно із затвердженим графіком. До процесу залучені всі відповідні служби та підрозділи асоціації. Наразі ми маємо підтвердження щодо участі в конгресі делегатів від усіх членів УАФ.

Також ми продовжуємо отримувати підтвердження й від запрошених почесних гостей. На конгрес запрошені володарі «Золотого м’яча» Олег Блохін та Ігор Бєланов. Буде там і головний тренер збірної України Сергій Ребров. Підтвердили приїзд у Будинок футболу також голова НОК України Вадим Гутцайт», – сказав з-поміж іншого Костюченко в інтерв'ю пресслужбі УАФ.

  • За рішенням Виконавчого комітету Української асоціації футболу позачерговий XXVI Конгрес УАФ пройде 25 січня 2024 року в Будинку футболу (м. Київ, початок – о 12:00).
  • На виборах нового голови УАФ зареєстрований один кандидат – Андрій Шевченко.