Збірна України веде перемовини: джерело розкрило ім’я можливого суперника команди Реброва напередодні Євро

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
386
0 голосів
Збірна України веде перемовини: джерело розкрило ім’я можливого суперника команди Реброва напередодні Євро
Гравці збірної України. Фото: Google
Відомий вітчизняний футбольний журналіст Ігор Бурбас повідомив, що національна команда України планує провести влітку товариський поєдинок з європейською збірною.

Сергій Ребров вже планує підготовку збірної України до наступних матчів та турнірів. Так, за інформацією блогера Ігоря Бурбаса, національна команда нашої країни веде перемовини з Молдовою щодо товариської зустрічі.

Обидві сторони планують провести її 11 червня у столиці Молдови, Кишиневі. Наш потенційний суперник у спарингу вже втратив шанси пробитись на чемпіонат Європи цього року, але у поєдинку з поляками довів, що має волю до перемоги – відігралися з 0:2 та вирвали вікторію з рахунком 3:2.

Бурбас зазначає, що у планах збірної України це не єдина товариська гра на початку літа.

Відзначимо, що, якщо команда Сергія Реброва проб’ється на континентальну першість, то гра з Молдовою буде генеральною репетицією перед поїздкою до Німеччини, адже Євро-2024 стартує 14 червня.

  • У підсумковій турнірній таблиці групи С у відборі на Євро-2024 Україна з 14-ма очками посіла третю сходинку.
  • Тепер підопічні Сергія Реброва спробують вибороти заповітну перепустку на ЧЄ у плей-оф кваліфікації у грі проти боснійців 21 березня.
  • Переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із сильнішим колективом півфіналу Ізраїль – Ісландія. Гра запланована на 26 березня.