Чому Чорноморець і Полісся позбулися Вакули: джерело розкрило, що не влаштувало Григорчука і Буткевича

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
677
0 голосів
Чому Чорноморець і Полісся позбулися Вакули: джерело розкрило, що не влаштувало Григорчука і Буткевича
Владислав Вакула. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський поділився новою інформацією щодо скандального півзахисника Полісся Владислава Вакули.

Владислав Вакула не залишився у Чорноморці не через порушення режиму, а тому, що не зміг заграти на рівні, якого очікував головний тренер одеситів Роман Григорчук. Про це повідомив Михайло Співаковський.

«Дуже важливо сказати, що в Чорноморці Вакула не порушував режим. Усі його домовленості тет-а-тет з Григорчуком виконувалися – це мені достеменно відомо. Проблема в тому, що це не допомогло йому грати в футбол так, як хотів Григорчук. Через це й не була продовжена ця оренда».

Журналіст заявив, що не стримав свого слова хавбек перед власником Полісся Геннадієм Буткевичем.

«Історія, яка була в Поліссі – це історія дуже особистих домовленостей між Геннадієм Буткевичем та Владиславом Вакулою. Ці домовленості на рівні, вибачте мені це слово, пацанських домовленостей. І Вакула зі свого боку ці домовленості порушив».

Співаковський впевнений, що в команді Юрія Калитвинцева півзахисника чекати не варто.

«Наскільки я знаю Буткевича, це не та людина, яка буде давати другий шанс. Для нього ці питання понятійні дуже чітко виокремлені. Тому Полісся – ні. Звягель як фарм-клуб – можливо», — сказав журналіст в ефірі «ТаТоТаке».

Раніше футболіст дав нам ексклюзивне інтерв’ю про свої подальші плани, яке можна прочитати за ПОСИЛАННЯМ.

  • Нагадаємо, що Вакула неодноразово потрапляв у скандальні ситуації. Так, влітку 2022 року хавбек побився з кимось із футболістів Шахтаря, після чого тодішній головний тренер команди Ігор Йовічевич ухвалив рішення відсторонити його від виступів за команду.
  • Крім того, під час виступів за ФК Маріуполь півзахисник потрапив у ДТП, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, і чинив опір поліції.
  • За ніби бійку в стані алкогольного сп'яніння Вакулу вигнали і з Полісся.
  • Григорчук мав намір відродити кар’єру футболіста, але зробити цього не зміг.
  • В нинішньому сезоні футболіст провів десять поєдинків у складі Чорноморця в усіх турнірах, з яких всього двічі виходив у стартовому складі.
  • Transfermarkt оцінює гравця у 200 тисяч євро.