«Його будуть впізнавати»: Григорчук пообіцяв зробити зі скандального ексвінгера Шахтаря топового гравця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1203
0 голосів
«Його будуть впізнавати»: Григорчук пообіцяв зробити зі скандального ексвінгера Шахтаря топового гравця
Владислав Вакула. Фото: Google
Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук розповів про перші дні перебування в його команді колишнього півзахисника Полісся та Шахтаря Владислава Вакули.

Не варто ставити на ньому хрест і навіть клеймо. Мова про скандального півзахисника Полісся та Шахтаря Владислава Вакулу, реанімувати кар’єру якого після п’яних вибриків у попередніх клубах, взявся головний  тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук.

«Перше – я хочу просто поговорити з людиною, відчути його. Ні про що інше ми не говоримо, тільки бесіда.

Я знаю, що у талановитих людей, у дуже багатьох з них, десь 8 з 10 – є якісь такі особливості, через які, на перший погляд, може здаватися: «Та ні, краще не зв'язуватися».

Григорчук запевнив, що з Вакулою вже мав предметну і ґрунтовну бесіду.

«Для мене очевидно, що це дуже і дуже талановитий футболіст. Це цікавий футболіст, неординарний, здатний обігрувати один в один. Зараз я вже знаю про те, що у нього прекрасне футбольне здоров'я.

Це буде гравець, якого будуть впізнавати. Я повинен зробити все, щоб це вийшло у Влада, а решта в його руках», — сказав Григорчук в інтерв’ю ТаТоТаке.

  • Владислав Вакула приєднався до Чорноморця на правах оренди, уклавши з одеситами контракт до кінця сезону.
  • Влітку 2022 року Вакула побився з кимось із футболістів Шахтаря, після чого тодішній головний тренер команди Ігор Йовічевич ухвалив рішення відсторонити його від виступів за команду.
  • За ніби бійку в стані алкогольного сп'яніння Вакулу вигнали і з Полісся.
  • В сезоні 2022/2023 Владислав Вакула провів 17 матчів у складі житомирського Полісся: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює Вакулу в 250 тисяч євро.