Колишній нападник Динамо опинився у Другій лізі: форвард став одноклубником ексгравця збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
683
0 голосів
Колишній нападник Динамо опинився у Другій лізі: форвард став одноклубником ексгравця збірної України
Адерінсола Есеола. Фото: Google
Форвард Адерінсола Есеола, який відомий українським вболівальникам за виступами у низці вітчизняних клубів, продовжить кар'єру у складі одного з лідерів Другої ліги ФК ЮКСА.

ФК ЮКСА серйозно налаштовий на підвищення у класі. Такий висновок можна зробити, якщо проаналізувати зимову трансферну кампанію київської команди.

Так, футболку «християн» примірив на себе вже другий досвідчений та відомий гравець. Після підписання колишнього захисника збірної України Євгенія Селіна, ФК ЮКСА посилила свій склад екснападником Динамо. Гравцем киян став Адерінсола Есеола. Про це вчора, 8 січня, повідомила пресслужба нового клубу форварда.

32-річний нападник уклав з новачком Другої ліги контракт терміном на 1,5 року. За клуб з Київщини Адерінсола виступатиме під 11-м номером.

  • Есеола є вихованцем київського ЦСКА. 
  • За час професійної кар’єри нападник встиг пограти за Динамо, Арсенал, Десну, Олександрію, кропивницьку Зірку, Ворсклу та Львів. 
  • За кордоном Адерінсола виступав у маловідомих командах з чемпіонату Індії, казахських Кайраті та Акжайику і болгарському Хебирі. 
  • З серпня минулого року Есеола грав за аматорський Штурм з Іванкова та провів 12 матчів.