Лідер УПЛ підсилиться ключовим гравцем аутсайдера чемпіонату: хавбек погодив умови особистого контракту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
191
0 голосів
Лідер УПЛ підсилиться ключовим гравцем аутсайдера чемпіонату: хавбек погодив умови особистого контракту
Єгор Твердохліб. Фото:
Криворізький Кривбас досяг домовленості з лідером Миная, вінгером Єгором Твердохлібом, якого хотіли бачити у своїх лавах одразу кілька клубів УПЛ та львівські Карпати.

Єгоро Твердохліб підписав повноцінний контракт з Кривбасом. Про перехід вже колишнього лідера закарпатського клубу офіційно оголосять у найближчі дні.

Минай хотів отримати за 23-річного півзахисника 300-400 тисяч євро, але Кривбасу вдалося збити ціну за рахунок бонусів. Про це повідомив портал UA-Football.

Окрім Кривбасу та львівських Карпат і Руху футболіст входив до сфери інтересів гданської Лехії, яка пропонувала за Твердохліба 300 тисяч доларів. Проте Минай підвищив цінник до 400 тисяч.

  • Минай пішов на зимову паузу, маючи в доробку лише шість очок. Нині закарпатці перші з кінця в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги – 16-те місце.
  • Єгор Твердохліб у поточному сезоні провів за Минай 15 поєдинків: два голи, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного атакувального півзахисника в 600 тисяч євро.
  • Новий рік Кривбас святкуватиме в ролі  лідера української Прем'єр-ліги. Криворіжці мають 34 очки в доробку. У Дніпра-1 стільки ж пунктів, але гірша очна статистика – команда Юрія Вернидуба переграла хлопців Юрія Максимова в 12-му турі (3:0).
  • Першим матчем в 2024 році для Кривбаса стане гра проти ЛНЗ. 
  • Точні дати та час всіх поєдинків 18-го туру УПЛ буде визначено пізніше. Базова дата – 24 лютого.