«Винен в загибелі сотень тисяч людей»: Гай розповів, чи вистрілив би в Путіна, опинившись перед диктатором

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
217
0 голосів
«Винен в загибелі сотень тисяч людей»: Гай розповів, чи вистрілив би в Путіна, опинившись перед диктатором
Фото: Google
Колишній півзахисник збірної України та донецького Шахтаря Олексій Гай відверто зізнався, чи застрелив би президента росії володимира путіна, якби мав таку нагоду.

Олексій Гай у інтерв’ю сайту «Український футбол» дав зрозуміти, що не зміг би застрелити терориста путіна. Ексхавбек має надію, що росіянина покарає закон і Бог.

«Я віруюча людина, а вбивати – це гріх. Нехай він, як людина, яка винна в загибелі сотень тисяч людей, буде спочатку покараний міжнародним судом в Гаазі, а потім і Богом. Сподіваюся, у мене такої ситуації не станеться, і я не опинюся перед путіним із пістолетом», — сказав Гай.

Нагадаємо, що Шахтар хотів призначити Олексія Гая асистентом головного тренера Патріка ван Леувена, проте після негативної реакції з боку вболівальників передумав.

Ультрас «гірників» не забули, як у 2014 році спортсмен відмовився одягати футболку на підтримку української армії, а через чотири роки не визнав, що рф є агресором.

  • Олексій Гай виступав у складі донецького Шахтаря у 2000-2004 та 2005-2013 роках: 141 поєдинок, 14 голів.
  • За російську Кубань Гай грав у період з 2016 по 2018 роки: 63 матчі, 12 голів. 
  • Завершував професійну кар'єру вихованець запорізької школи футболу в донецькому Олімпіку у 2019 році.
  • За національну збірну України Гай провів 29 матчів, забив один гол.
  • Також Гай працював у структурі одеського Чорноморця з 2021 року. Він обіймав посаду асистента-аналітика Романа Григорчука.