«Суркіси дуже сміялися»: Хацкевич розповів, як він зганьбився у розмові з легендарним Лобановським

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2916
0 голосів
«Суркіси дуже сміялися»: Хацкевич розповів, як він зганьбився у розмові з легендарним Лобановським
Валерій Лобановський. Фото: ФК Динамо
Колишній півзахисник київського Динамо Олександр Хацкевич пригадав кумедну новорічну історію, пов’язану із Валерієм Лобановським. Футболіст розповів, як привітав метра зі святом.

Ексхавбек Динамо Олександр Хацкевич в інтерв’ю сайту «Український футбол» пригадав, як зі своїм партнером по команді Валентином Белькевичем вирішив привітати зі Новим роком головного тренера киян Валерія Лобановського.

У підсумку вийшла незручна та навіть кумедна ситуація, бо несподівано сам метр підійшов до телефону.

«Святкували ми з Белькевичем Новий рік, і я вирішив зателефонувати до Лобановського, щоб його привітати. Слухавку завжди брала його дружина Ада Панкратіївна, а тут взяв він».

Хацкевич зізнався, що дуже сильно розгубився через цю ситуацію.

«Я сторопів і забув навіть, як його по батькові, кажу: «А Валеру можна?». Він відповідає: «Саша, я тебе слухаю». – «Васильовичу, з Новим Роком. І до побачення». На цьому моє вітання закінчилось».

За словами колишнього футболіста, Лобановський швидко забув про цю історію, а от брати Григорій та Ігор Суркіси від душі посміялися із неї.

«Після цього Новий рік був для мене вже не в радість, я чекав 2 січня, коли ми маємо прийти на тренування. Думав, що зі мною зробить Лобановський? Але він навіть не згадав мені про цей момент. А ось брати Суркіси дуже сміялися, коли Валерій Васильович розповів їм цю історію», – розповів Хацкевич.

  • Хацкевич грав під керівництвом Лобановського за Динамо з 1997 по 2002 рр.;
  • У 150 матчах він відзначився 27 голами.