Ярославський не зміг побудувати зіркову команду: два довоєнних легіонери Металіста знайшли собі нові клуби

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
250
0 голосів
Ярославський не зміг побудувати зіркову команду: два довоєнних легіонери Металіста знайшли собі нові клуби
Олександр Ярославський. Фото: ФК Металіст
Двоє футболістів Металіста знайшли собі нові команди. 25-річний бразильський захисник Маїлтон відправився в оренду до Шапекоенсе, а його земляк 28-річний нападник Матеус Пейшото на правах вільного агента перейшов у Джубіло Івату.

Металіст Олександра Ярославського віддав у річну оренду до Шапекоенсе свого захисника Маїлтона, а бразильський нападник Матеус Пейшото вільним агентом пішов до Джубіло Івати.

Про оренду Маїлтона повідомила пресслужба бразильського клубу. Про трансфер Пейшото можна судити за даними Трансфермаркт.

  • Нагадаємо, що Маїлтон приєднався до Металіста влітку 2021 року з Атлетіко Мінейро. Перший рік він провів у команді в оренді, а потім був викуплений за 800 тисяч євро. За харків’ян усього провів шість матчів та відзначився одним асистом;
  • Після повномасштабного вторгнення рф Маїлтона віддавали в оренди до Шапекоенсе та Понта Прету.
  • Угода футболіста із жовто-синіми чинна до 30 червня 2026 року. Трансфермаркт оцінює його у 700 тисяч євро.
  • Пейшото Металіст підписав з РБ Брагантіно також влітку 2021 року за 150 тисяч євро. У його активі 15 голів та один асист у 19 поєдинках;
  • Після початку великої війни Пейшото грав в орендах за Сеару, Гояс та Атлетіку Гояньєнсе;
  • Металіст в групі А Першої ліги посів дев’яте місце, набравши 14 очок у 18 матчах. Навесні команда продовжить боротьбу в групі вибування.