Ахметов зробив останню заяву у 2023 році: президент Шахтаря поставив крапку у досягненнях команди та України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
337
0 голосів
Ахметов зробив останню заяву у 2023 році: президент Шахтаря поставив крапку у досягненнях команди та України
Рінат Ахметов. Фото: ФК Шахтар
Президент донецького Шахтаря Рінат Ахметов підбив підсумки 2023 року для клубу, а також привітав вболівальників із прийдешнім новим, 2024 роком.

Власник Шахтаря Рінат Ахметов звернувся до вболівальників та проаналізував, як минув для клубу та усієї України 2023 рік.

«То був ще один рік боротьби України за свою свободу і незалежність, боротьби народу за вільне й щасливе життя. То був рік великих перемог воїнів у битвах із ворогом та у звільненні землі від окупантів, маленьких перемог кожного з нас, хто допомагає армії та мирним людям».

Ахметов підкреслив, що безпосередньо для Шахтаря найважливішою на цьому відрізку часу стала перемога в УПЛ сезону 2022/23.

«Шахтар переміг у чемпіонаті України й здобув 14-й титул у своїй історії. Це чемпіонство, напевно, найважче та найцінніше для нашого клубу. Але головне, що команда власною грою дарувала яскраві емоції мільйонам українців, адже зараз такі моменти щастя життєво необхідні кожному з нас».

Наостанок президент побажав усім українцям якнайшвидшої перемоги та миру.

«Упевнений, що 2024 рік принесе нам нові перемоги! І нехай насамперед це буде наша велика спільна перемога – перемога у війні та повернення миру. Я вірю, що ми неодмінно переможемо, що Україна буде вільною і незалежною, сильною і квітучою країною!», – цитує Ахметова пресслужба Шахтаря.

  • Зазначимо, що Шахтар пішов на зимову перерву, перебуваючи на четвертому місці в турнірній таблиці УПЛ. В активі команди 31 набране очко у 15 поєдинках;
  • Також команда в цьому сезоні продовжує боротьбу в Кубку України, де дісталася півфіналу, та Лізі Європи. Там «гірники» у стикових матчах протистоятимуть Марселю.