В Україні повідомили про вимушене призупинення одного з футбольних турнірів: організатор вказав причину

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
412
0 голосів
В Україні повідомили про вимушене призупинення одного з футбольних турнірів: організатор вказав причину
Футболісти Полісся із трофеєм Winter Cup-2022. Фото: ФК Полісся
Директор медіа, маркетингу та спонсорства Полісся Олександр Денисов розповів про долю турніру Winter Cup, який два роки поспіль проводився у зимову паузу в Туреччині.

Менеджер Полісся Олександр Денисов розповів, що клуб відмовився від ідеї проводити зимові збори в Туреччині та, відповідно, організовувати турнір Winter Cup-2024.

«Те, що сталось на сході восени наклало свій відбиток на всю ситуацію. Довго зважували чи варто зараз їхати в Туреччину. По-перше, незрозуміла ситуація між Ізраїлем та Палестиною, як воно відіб’ється і що буде відбуватись в Туреччині».

Денисов додав, які ще фактори вплинули на цей хід Полісся.

«Велика кількість російських клубів в Туреччині, постійний дискомфорт, неперетинання і так далі. Багато інших причин. Чесно розуміючи всю цю ситуацію і розуміючи, що термін підготовки буде дуже обмежений, в цілому було прийнято рішення їхати в Іспанію».

Функціонер обґрунтував у чому полягає проблематичність проведення традиційного турніру в Іспанії.

«Тут – складно, бо чим було гарно в Туреччині: всі розташовані близько один до одного. Зараз частина українських клубів теж їде в Іспанію. Але хтось буде в Аліканте, хтось буде в Марбельї, хтось в Мурсії, як Полісся. І зібрати всіх в одному місці буде неможливо».

Денисов сподівається, що у майбутньому клубу ще вдасться відродити товариський турнір.

«На жаль, констатую, що в цьому сезоні ми точно робимо павзу, але сподіваюсь, що в майбутньому році повернемось до цієї ідеї. Вона всім зайшла, вона сподобалась всім вболівальникам і це дійсно була подія, яку чекали, було що подивитись взимку», – цитує Денисова пресслужба Полісся.

  • Нагадаємо, що вперше турнір Winter Cup було розіграно взимку 2022 року і його переможцем стало Полісся;
  • Winter Cup-2023 виграла Ворскла.