Вручення повісток гравцям Оболоні: столичний клуб пролив світло на гучну новину в офіційній заяві

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1074
0 голосів
Вручення повісток гравцям Оболоні: столичний клуб пролив світло на гучну новину в офіційній заяві
Футболісти Оболоні. Фото: ФК Оболонь
У київській Оболоні заперечили інформацію преси про те, що її представникам вручили повістки, зазначивши, що військовозобов'язані футболісти отримали бронювання від мобілізації.

Пресслужба київської Оболоні відреагувала на інформацію журналіста Михайла Співаковського про те, що нібито на адресу столичного клубу надійшла групова повістка.

Такі події «пивовари» рішуче заперечують:

«Інформація. що розповсюдилася у публічній площині про те, що у ФК Оболонь Київ надійшла групова повістка на 25 людей від ТЦК. не відповідає дійсності. Повідомляємо про те, що на даний момент жодному з гравців команди не надходила повістка».

Столичний клуб також заявив, що клуб отримав статус критично важливого підприємства, а разом з ним – можливість бронювати футболістів від мобілізації:

«ФК Оболонь Київ дотримується вимог законодавства та згідно постанови КМУ №1487 «Про порядок організації та введення військового обліку призовників, військовозобовʼязаних та резервістів» наразі відбувається звірка військово-облікових даних військовозобовʼязаних працівників, призовників та резервістів. 

Оболонь, згідно постанови КМУ від 27 січня 2023 року №76, отримав статус критично важливого підприємства для функціонування економіки. Відповідно футболісти клубу, які є військовозобовʼязаними, отримали бронювання на період мобілізації». 

  • «Пивовари» проводять свій дебютний сезон в УПЛ.
  • Команда Валерія Іващенка пішла на зимову паузу на 13 місці в УПЛ, що наприкінці кампанії відправить колектив у стикові матчі.
  • Перший після відновлення чемпіонату матч Оболонь проведе вдома проти Чорноморця.
  • Базова дата поєдинку – 24 лютого.