Ексзахисник Шахтаря, Динамо і збірної України може перейти в Полісся: ведучий розповів про цілі команди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
444
0 голосів
Ексзахисник Шахтаря, Динамо і збірної України може перейти в Полісся: ведучий розповів про цілі команди
Богдан Михайличенко. Фото: Getty Images
Відомий журналіст Михайло Співаковський розповів про бажання Полісся підписати 26-річного українського лівого захисника Динамо (Загреб) Богдана Михайличенка.

Український футбольний журналіст Михайло Співаковський повідомив, що Полісся бажає підписати на позицію лівого захисника Богдана Михайличенка, який нині виступає за Динамо (Загреб).

«В клубі хочуть посилити конкуренцію для лівого захисника та лівого центрального захисника. З приводу лівого захисника я чув, що називається прізвище Михайличенка. Це абсолютно реально. Враховуючи нинішній статус гравця у Загребі, його можна взяти навіть і за нуль. Це хороша опція».

Також за словами журналіста клуб розглядає підсилення у центр поля. Полісся налаштоване на іноземного гравця на дану позицію.

За моєю інформацією, ведуться перемовини із якимось легонером. Можливо, це буде кейс типу Бені Макуана чи Аріельсона. Щось максимально якісне», – сказав Співаковський в програмі YouTube-каналу ТаТоТаке.

  • Михайличенко з цього сезону розпочав виступати з загребське Динамо. Там він у 14 матчах відзначився двома результативними передачами. Починаючи з жовтня захисник перестав потрапляти у склад команди;
  • За останньою інформацією ЗМІ, клуб хоче якнайшвидше позбутися українця;
  • Угода Михайличенка із клубом розрахована до 30 червня 2024 року, а Трансфермаркт оцінює його у 2,5 мільйони євро;
  • Футболіст протягом своєї кар’єри встиг пограти за обидва українські гранди. Він є вихованцем Динамо, якому належав з 2010 по 2019 рр., однак за першу команду провів усього два матчі. У минулому сезоні захисник захищав кольори Шахтаря (32 матчі, два голи, п’ять асистів);
  • Також в активі гравця сім матчів та один асист за національну збірну України;
  • Полісся пішло на перерву в УПЛ, перебуваючи на третьому місці у таблиці. Команда набрала 32 очка у 17 поєдинках. Також житомирці продовжують боротьбу в Кубку України, де вже дісталися півфіналу.