Журналіст назвав реальну зарплату Скрипника в Металісті 1925: тренер забирає з Ворскли свого улюбленця

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
6206
0 голосів
Журналіст назвав реальну зарплату Скрипника в Металісті 1925: тренер забирає з Ворскли свого улюбленця
Віктор Скрипник. Фото: ФК Ворскла
Фінансові умови Віктора Скрипника у Металісті 1925 дещо гірші, ніж у полтавській Ворсклі, втім, за словами журналіста Михайла Співаковського, у харківській команді спеціаліст може мати творчі перспективи.

Журналіст Михайло Співаковський розкрив фінансові умови Віктора Скрипника у Металісті 1925, який спеціаліст прийняв 20 грудня.

За словами Співаковського, зарплатня спеціаліста у порівнянні з полтавською Ворсклою дещо зменшиться і буде становити приблизно 30 тисяч євро на місяць:

«Не буде в зарплатні в 45 тисяч євро у місяць. Скрипник пішов на певні поступки, на третину його фінансові умови скоротилися. Думаю, мова йшла про якісь творчі перспективи, яких він не бачив у Ворсклі».

Наостанок у YouTube-програмі ТаТоТаке журналіст зазначив, що спеціаліст може забрати з собою до Металіста 1925 Владлена Юрченка:

«Щодо Юрченка – тут в «яблучко». Він – улюблений адепт філософії Скрипника, грав у нього в Зорі, Ворсклі, але в Юрченка контракт до 2025 року, тож в ході перемовин між клубами, який вже запущено, має бути якась фінансова складова».

  • Під орудою Скрипника Юрченко провів найбільше матчів у кар'єрі – 99, у яких забив 15 голів та віддав стільки ж асистів.
  • До полтавського клубу 29-річний півзахисник прийшов якраз з приходом 54-річного спеціаліста до Ворскли у вересні 2022 року.
  • У складі полтавців Юрченко відіграв 31 матч, у яких забив три голи та два асисти.