«Треба більше заробляти, щоб такі гравці грали за Полісся»: Буткевич хоче запросити українця з топчемпіонату

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
850
0 голосів
«Треба більше заробляти, щоб такі гравці грали за Полісся»: Буткевич хоче запросити українця з топчемпіонату
Геннадій Буткевич. Фото: ФК Полісся
Як зізнався президент Полісся Геннадій Буткевич, йому було б приємно, якби топові футболісти з Житомирщини, як Руслан Малиновський чи Олександр Зінченко грали в себе вдома.

Президент Полісся Геннадій Буткевич у ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» поділився думкою про те, коли видатні уродженці Житомирщини, як наприклад Руслан Малиновський, приїдуть грати додому.

За словами боса «вовків», клубу ще треба попрацювати над собою, щоб запрошувати гравців такого рівня:

«Нам треба більше заробляти заради того, щоб такі гравці, як Руслан, грали за Полісся. Зрозуміло, Малиновський – це прекрасний футболіст. Він цілком заслужив грати в одній із найкращих ліг світу, Серії А. Я йому від душі бажаю, щоб подовше Руслан був корисним своїм клубам і збірній України». 

Втім, йому чи Олександру Зінченку, який також є уродженцем Житомирщини, в Поліссi були б раді:

«Але на кілька років хай приїжджає за нас пограти, ось як Ярмоленко за Динамо. Ми тільки за! Стараємося створити такий клуб, який міг би бути цікавим своїм найкращим землякам, як Малиновський чи той же Зінченко».

Наостанок Буткевич відзначив, що увага його земляків не може не тішити:

«Зі своєї сторони, скажу, що мені приємно бачити, як земляки, провідні спортсмени родом із Житомирщини, стежать за Поліссям. Ми тримаємо кулаки за них, вони – за нас. Ось ви бачили звернення Саші Усика до футболістів і тренерів Полісся. Він – частина нашого колективу». 

  • У 2000-2005 роках уродженець Житомира Малиновський займався у академії Полісся.
  • Зінченко ж до 2008 року виховувався у рідному Радомишлі.