Чи виграє Шовковський чемпіонство з Динамо? Колишній головний тренер команди відповів на питання

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
611
0 голосів
Чи виграє Шовковський чемпіонство з Динамо? Колишній головний тренер команди відповів на питання
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Ексголовний тренер Динамо Йожеф Сабо не виключає, що біло-сині на чолі з Олександром Шовковським зможуть виграти чемпіонат України в цьому сезоні.

Колишній головний тренер Динамо Йожеф Сабо в інтерв’ю сайту «Український футбол» позитивно відреагував на рішення керівництва киян зробити Олександра Шовковського повноцінним наставником команди без приставки в.о.

«Вітаю Олександра Володимировича. Я йому бажаю тільки успіхів, щоб він вивів команду на хороший рівень. Як футболіст, він був хороший, розумненький і грамотний хлопець. Шовковський уже встиг попрацювати помічником у таких тренерів, як Андрій Шевченко і Мірча Луческу, тож трошки досвіду набрався».

Експерт вірить, що Шовковський має шанси привести Динамо до чемпіонства в УПЛ.

«За втраченими Динамо ділить перше місце з Шахтарем, але ці очки ще потрібно набрати. Думаю, Шовковський може привести Динамо до чемпіонства. Багато чого залежатиме від суддівства, яке мені не дуже подобається в нашому чемпіонаті. Помилок купа! В порівнянні з АПЛ – небо і земля», – заявив Сабо.

  • Сабо очолював Динамо у 1992 році, 1994 році, з 1995 по 1997 рр., з 2004 по 2005 рр. та у 2007 році;
  • Динамо завершило першу частину сезону на п’ятому місці у таблиці, маючи 28 очок в активі після 14 поєдинків;
  • Однак за втраченими заліковими пунктами біло-сині розділяють перше-друге місце із Шахтарем («гірники» мають перевагу за очними зустрічами);
  • Шовковський почав працювати асистентом Луческу у Динамо у січні цього року;
  • До цього він з 2018 по 2022 рр. був членом тренерського штабу національної збірної України, де, зокрема, допомагав й Шевченку з 2018 по 2021 рр.