У Металісті 1925 відповіли, чи очолить Скрипник команду: гендиректор клубу виступив із заявою

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
600
0 голосів
У Металісті 1925 відповіли, чи очолить Скрипник команду: гендиректор клубу виступив із заявою
Андрій Недєлін. Фото: ФК Металіст 1925
Керівництво Металіста 1925 не проти, щоб їх команду очолив Віктор Скрипник, але наразі зі спеціалістом жодних умов не підписано, ба більше, для цього має зійтись багато факторів.

Пресслужба Металіста 1925 на запит сайту «Український футбол» надала відповідь генерального директора Металіста 1925 Андрія Недєліна щодо інформації Віктора Вацка про працевлаштування у харківському колективі Віктора Скрипника.

Недєлін припустив, як можуть з'являтися подібні плітки:

«Люди завжди шукають якусь причино-наслідковий зв’язок у якихось моментах. Причиною пошуку тренера є сьогоднішні результати, може бути прихід нових інвесторів, які амбіційні та ставлять перед собою високі цілі. Причин може бути дуже багато. Внаслідок чого з’являються якісь плітки».

Гендиректор харківського клубу чітко дав зрозуміти, чи є інформація Вацка правдивою:

«Плітки станом на сьогодні, можна сказати, нічим не обґрунтовані. У деяких ЗМІ можемо прочитати, що Металіст 1925 підписав контракт з Скрипником. Ні, це неправда. Якщо йдуть перемовини, то вони йдуть у закритому режимі. Першоджерелом щодо підписання тренерів чи гравців є офіційний сайт».

Наостанок Недєлін розпоів, чи хотіли б у Металісті 1925 працевлаштувати такого тренера, як Скрипник:

«Ні для кого не секрет, що бажання отримати гарного фахівця в умовах, в яких сьогодні знаходиться наш футбол, може бути максимальним. Ми не проти, щоб Скрипник очолив нашу команду.

Але для цього повинні зійтися багато факторів. Якщо зійдуться, то я буду першим радіти. Але ви ж розумієте, що є багато «але». Принаймні сьогодні Скрипник – це тренер Ворскли. Звідки береться та чи інша інформація – її важко коментувати».

  • Нині Скрипник є головним тренером Ворскли, яку він очолив на початку минулого сезону. Його угода із клубом чинна до 30 червня 2025 року;
  • У цій кампанії Ворскла після 17 турів посідає сьому сходинку в турнірній таблиці УПЛ, маючи 23 очки;
  • Також полтавці продовжують боротьбу в Кубку України, де дісталися півфіналу;
  • Металіст 1925 після матчу з Олександрію (0:3) перебуває на 12 місці, маючи у активі 15 балів.