Минай веде перемовини з двома гравцями щодо продовження контрактів: взимку у команді будуть гравці молодіжки

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
255
0 голосів
Минай веде перемовини з двома гравцями щодо продовження контрактів: взимку у команді будуть гравці молодіжки
Желько Любенович, фото: Минай
Стало відомо, до якого числа гравці Миная перебуватимуть у відпустці. Також з'явилися чутки про кадрову ситуацію у команді.

Футболісти Миная перебуватимуть у відпустці до 15 січня 2024 року. Клубним керівництвом докладаються зусилля, аби один з етапів підготовки закарпатців до весняної частини сезону пройшов за кордоном.

Поки що команду залишили дев'ять футболістів, контракти з якими були розірвані за обопільною згодою сторін. Футболісти були не задоволені запропонованим зменшенням зарплати, повідомляє Sport.ua.

Наразі ведуться перемовини з 28-річним Валерієм Рогозинським і 26-річним легіонером з Молдови Михаілом Гечевим, аби вони залишилися в команді.

До січневих тренувань основної команди залучать найкращих гравців молодіжного складу. Що ж до потенційних новачків з інших команд, то розглядаються варіанти із запрошенням виконавців з вітчизняної Першої ліги.

  • Раніше Минай оголосив про відхід воротаря Олександра Бандури та півзахисника Сергія Панасенка. Також клуб залишили: Дмитро Нємчанінов, Володимир Одарюк, Андрій Ралюченко, Олег Вишневський, Ігор Солдат, Олександр Мельник та Юрій Кравчук.
  • Минай посідає в чемпіонаті УПЛ 16-те місце, набравши шість очок.