Колишній нападник збірної України забив вирішальний пенальті: як завершився матч УПЛ між Лівим Берегом і Зорею

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
204
3 голоси
Колишній нападник збірної України забив вирішальний пенальті: як завершився матч УПЛ між Лівим Берегом і Зорею
Гравці Лівого Берега та Зорі. Фото: ФК Лівий Берег
У неділю, 27 жовтня, Зоря на виїзді обіграла Лівий Берег (2:0) у рамках 11-го туру чемпіонату України. Колишній нападник національної збірної України Пилип Будківський став найкращим бомбардиром чорно-білих в УПЛ.

Зоря здолала Лівий Берег (2:0) в 11-му турі УПЛ.

🔥Відео голів🔥

Луганці зуміли відкрити рахунок лише у компенсований до першого час завдяки дуже «тонкому» пенальті. Можливий фол на Пилипові Будківському у штрафному майданчику господарів арбітри переглядали на повторах понад п’ять хвилин. В підсумку сам нападник й реалізував покарання.

Для Будківського, до речі, цей забитий м’яч став 27-м у складі Зорі в рамках чемпіонатів України, і він очолив рейтинг бомбардирів чорно-білих у національній першості. З 2014 по 2016 рр. він захищав кольори національної команди й провів за неї шість матчів.

Подвоїла перевагу Зоря на 51-й хвилині, коли Олександр Яцик, отримавши пас від Романа Вантуха, завдав дальнього влучного удару в кут воріт «лелек».

Футбол. УПЛ. Київ. Стадіон «Лівий Берег». 11-й тур

Лівий Берег – Зоря – 0:2

Голи: Будківський, 45+9 (пен.), Яцик, 51

  • Зоря вийшла на шосте місце в таблиці УПЛ, набравши 15 очок. В наступному турі 4 листопада підопічні Младена Бартуловича приймуть ЛНЗ;
  • Лівий Берег йде 14-м, маючи вісім залікових балів. 2 листопада команда гостюватиме в Карпат.