Воротар УПЛ відбив три пенальті поспіль: як завершився матч Олександрії Ротаня та Інгульця Кобіна

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
14508
10 голосів
Воротар УПЛ відбив три пенальті поспіль: як завершився матч Олександрії Ротаня та Інгульця Кобіна
Гравці Олександрії та Інгульця. Фото: ФК Олександрія
У суботу, 26 жовтня, Олександрія вдома обіграла Інгулець (2:1) у рамках 11-го туру чемпіонату України. Результат зустрічі був вирішений у першому таймі.

Олександрія перемогла Інгулець (2:1) в 11-му турі УПЛ.

🔥Відео голів матчу🔥

Господарі відкрили рахунок на 17-й хвилині силами Безерри, який після подачі зі штрафного скористався скиданням Артема Шабанова та ударом головою переправив м’яч у сітку.

Гості відігралися вже за чотири хвилини, хоча й не без долі везіння. Невдалий удар Владислава Сидоренка перетворився на класний пас для Олександра П’ятова, і хавбек не схибив з вигідної позиції.

На 29-й хвилині свій перший гол за Олександрію забив Дмитро Мишньов й знову на допомогу прийшов стандарт. Після дотепного розіграшу кутового півзахисник отримав пас від Микити Кравченка й шедевральним ударом від поперечини вразив ворота Інгульця з меж штрафного майданчика.

В другому таймі на 66-й хвилині Олександрія мала ідеальну можливість закрити гру, однак Олександр Філіппов не реалізував пенальті, змусивши Руслана Ротаня нервувати до останніх секунд. На щастя для господарів, їм все ж вдалося довести зустріч до перемоги.

Відео відбитого пенальті:

Для воротаря Інгульця Олексія Паламарчука це був третій поспіль відбитий пенальті у трьох матчах (0:0 з Карпатами і 0:2 з ЛНЗ).

Футбол. УПЛ. Олександрія. КСК «Ніка». 11-й тур

Олександрія – Інгулець – 2:1

Голи: Безерра, 17, Мишньов, 29 – П’ятов, 21

Нереалізований пенальті: Філіппов, 66

  • Олександрія вийшла на перше місце в таблиці УПЛ, набравши 26 очок за десять проведених зустрічей. Команда ще не програвала в цій кампанії. В наступному турі 3 листопада на Ротаня і Ко очікує ще одна домашня зустріч проти Полісся;
  • Інгулець продовжує йти 16-м із п’ятьма набраними балами. Підопічні Василя Кобіна не знають смаку перемог у сезоні. 3 листопада Інгулець гостюватиме у Динамо.