Ребров не викликав футболіста Динамо в збірну України: гравець відповів, чи злиться він на головного тренера

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
391
2 голоси
Ребров не викликав футболіста Динамо в збірну України: гравець відповів, чи злиться він на головного тренера
Владислав Дубінчак. Фото: ФК Динамо (Київ)
Захисники київського Динамо Владислав Дубінчак висловився про результати збірної України в жовтневих матчах Ліги націй й свій не виклик до лав національної команди.

Оборонець Динамо Владислав Дубінчак в інтерв'ю сайту «Український футбол» поділився думками щодо результатів збірної України в жовтневих поєдинках Ліги націй. Синьо-жовті обіграли Грузію (1:0) й поділили очки з Чехією (1:1).

«В цілому, враження позитивні. Зрозуміло, що було психологічно важко, але на мою думку, результат жовтневих матчів хороший: перемога і нічия. Головне – не програвати».

Також футболіст відповів, як ставиться до того, що його не викликають до головної команди країни.

«Звичайно, усі, хто професійно займаються футболом, хочуть виступати за свою збірну. Це показник того, що ти справжній професіонал і можеш представляти свою країну на міжнародному рівні. Але все вирішує головний тренер. Я не злюся, не ображаюся, просто переживаю за свою національну збірну».

  • Зазначимо, що Дубінчака одного разу викликали до лав збірної України у 2023 році на матч проти Італії в рамках кінцевого туру кваліфікації Євро-2024. Ту зустріч він провів у запасі;
  • В цьому сезоні на рахунку Дубінчака один асист в 11 матчах;
  • 16 та 19 листопада на команду Сергія Реброва очікують ігри в ЛН з Грузією та Албанією.