Мілевський назвав гравців, яких хоче бачити в збірній України: він відповів, чи вийде команда в дивізіон А ЛН

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1230
2 голоси
Мілевський назвав гравців, яких хоче бачити в збірній України: він відповів, чи вийде команда в дивізіон А ЛН
Артем Мілевський. Фото: Інстаграм
Колишній нападник Динамо Артем Мілевський після матчу Україна – Чехія (1:1) у четвертому турі Ліги націй оцінив перспективи синьо-жовтих вийти до дивізіону А.

Ексфорвард Динамо Артем Мілевський в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua відповів, наскільки національній збірній України у матчі проти Чехії (1:1) в четвертому турі Ліги націй не вистачало травмованих гравців.

«Я звик бачити в збірній Ярмолу, Малину, Зіну, Циганкова, Караваєва, Миколенка. Без них мені незвично дивитися гру нашої команди, та вона якось і не приваблює. З цими гравцями був якийсь заряд, Португалію он обігравали (2:1) на «Олімпійському».

Також експерт поділився власними очікуваннями від кінцевих поєдинків синьо-жовтих у ЛН проти Грузії та Албанії.

«У Чехії сім очок, у Грузії та Албанії по шість, у нас – чотири. У матчах, що залишилися може бути все, що завгодно. Наші досить непередбачувані хлопці. Якщо виграємо дві гри, то пройдемо далі. Будемо вболівати й сподіватися на краще».

Наостанок Мілевський відповів, чи справді він вірить у те, що Україна зі своєю якістю зможе набрати шість балів у двох наступних зустрічах.

«Не мені вирішувати, яка гра, я просто дивлюся футбол, як уболівальник. Є багато експертів, які можуть розповісти. Це й Олександр Борисович Головко, і Ігор Степанович Циганик, і Вітя Вацко. А я скромна людина. Після футболу подивлюся Бетмена і спати».

  • Збірна України поки посідає останнє місце в групі В1 із чотирма очками;
  • Гостьові матчі проти Грузії та Албанії синьо-жовті відіграють 16 та 19 листопада відповідно.