Шевчук буде працювати у юнацькій збірній України: легенда Шахтаря поєднуватиме дві роботи

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
191
1 голос
Шевчук буде працювати у юнацькій збірній України: легенда Шахтаря поєднуватиме дві роботи
Вячеслав Шевчук. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Бурбас повідомив, що колишній захисник донецького Шахтаря В’ячеслав Шевчук буде працювати у тренерському штабі збірної України (U-19).

Вʼячеслав Шевчук буде поєднувати дві роботи. Легенда Шахтаря залишиться генеральним менеджером Руху та буде допомагати у юнацькій збірній Україні Дмитру Михайленку. Таку інформацію повідомив Ігор Бурбас.

«Наскільки мені відомо, він доповнить тренерський штаб збірної України. Щоправда, не дорослої, а про юнацької. У ній асистуватиме Дмитру Михайленку. При цьому Шевчук і надалі залишається генеральним менеджером ФК Рух», – написав журналіст у своєму телеграм-каналі.

Зауважимо, що досвід роботи у юнацькій збірній України (U-19) у Шевчука вже є, адже два роки тому він допомагав попередньому тренеру Володимиру Єзерському.

  • За час кар'єри гравця Шевчук захищав кольори Шахтаря з Донецька, Поділля, донецького та запорізького Металургів, Дніпра та російського Шинника.
  • По завершенні професійної кар’єри В'ячеслав працював тренером молодіжної команди донецького Шахтаря (U-19), Олімпіка та спортивним директором рівненського Вереса.