Відбувся матч УПЛ між Динамо і Кривбасом: долю поєдинку команд Шовковського і Вернидуба вирішив пенальті

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
763
3 голоси
Відбувся матч УПЛ між Динамо і Кривбасом: долю поєдинку команд Шовковського і Вернидуба вирішив пенальті
Гравці Динамо та Кривбасу. Фото: ФК Кривбас
У неділю, 6 жовтня, Динамо вдома обіграло Кривбас (2:1) у матчі дев’ятого туру чемпіонату України. Усі голи в цьому матчі було забито в першому таймі.

Динамо здолало Кривбас (2:1) у рамках дев’ятого туру УПЛ.

🔥Відео голів🔥

Кияни відкрили рахунок вже на п’ятій хвилині силами Валентина Рубчинського. Перший удар хавбека після прострілу з флангу на себе прийняв захисник, а ось другий виявився точним.

На 25-й хвилині господарям вдалося подвоїти власну перевагу завдяки пенальті, який було призначено за гру Дениса Кузика рукою у власному штрафному майданчику. Покарання реалізував Віталій Буяльський.

Інтрига повернулася наприкінці першого тайму, коли на 45+3-й хвилині після подачі зі штрафного м’яч у власні ворота заніс захисник Динамо Тарас Михавко.

В другому таймі підопічні Юрія Вернидуба активізувалися в спробі врятувати гру, однак динамівці на класі все ж довели протистояння до мінімальної перемоги.

Футбол. УПЛ. Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

Динамо – Кривбас – 2:1

Голи: Рубчинський, 5, Буяльський, 25 (пен.) – Михавко, 45+3 (аг)

  • Динамо після цього матчу стало безальтернативно першим в таблиці УПЛ. Кияни набрали 22 очка у восьми іграх. В наступному турі 19 жовтня команда в гостях зіграє проти Оболоні;
  • Кривбас йде восьмим з 11 балами після восьми зустрічей. 20 жовтня криворіжці на виїзді протистоятимуть Зорі.