Журналіст назвав гравця, який замінить травмованого Циганкова в збірній України: це капітан і легенда команди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
399
2 голоси
Журналіст назвав гравця, який замінить травмованого Циганкова в збірній України: це капітан і легенда команди
Андрій Ярмоленко. Фото: Getty Images
Вінгер Динамо Андрій Ярмоленко може перейти з резервного списку національної збірної України до основного на жовтневі матчі синьо-жовтих у Лізі націй.

Вінгер Динамо Андрій Ярмоленко може перейти до основного списку збірної України на жовтневі поєдинки синьо-жовтих у Лізі націй. Причина – травма Віктора Циганкова.

Як повідомив у своєму телеграм-каналі «BurBuzz» журналіст Ігор Бурбас, капітан збірної Ярмоленко зараз відновлюється після ушкодження, через що і пропустить гостьовий матч із Хоффенхаймом в другому турі Ліги Європи 3 жовтня.

Однак, за його інформацією, Ярмоленко буде готовий зіграти в найближчому турі УПЛ 6 жовтня вдома із Кривбасом, а відтак і поїхати після цього в збірну України.

  • Цікаво, що колишній пресаташе збірної України Олександр Гливинський раніше заявляв, що Ярмоленко дізнався про свій невиклик до головної команди країни через інтернет. Це спричинило великий резонанс серед фанів;
  • На підопічних Сергія Реброва 11 та 14 жовтня очікують номінально домашні матчі проти Грузії та Чехії відповідно;
  • Після двох стартових турів Україна посідає останнє місце у групі В1 без набраних очок;
  • Ярмоленко виступає за збірну синьо-жовтих з 2009 року. На його рахунку 46 голів (другий найкращий показник в історії команди) та 26 результативних передач (рекорд) у 124 матчах.