Ребров негарно вчинив з Ярмоленком: Гливинський повідомив, що дійсно сталося між тренером і капітаном збірної

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2491
3 голоси
Ребров негарно вчинив з Ярмоленком: Гливинський повідомив, що дійсно сталося між тренером і капітаном збірної
Андрій Ярмоленко і Сергій Ребров. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній прессекретар національної збірної України Олександр Гливинський відреагував на невиклик вінгера Динамо Андрія Ярмоленка до лав синьо-жовтих на жовтневі матчі Ліги націй.

Експрессекретар збірної України Олександр Гливинський прокоментував ситуацію із невикликом Андрія Ярмоленка до лав головної команди країни на жовтневі поєдинки у Лізі націй.

На думку Гливинського, Ярмоленка ще рано списувати з рахунків.

«Ярмоленко потрібен збірній. Попередні ігри показали, що молоді гравці, яким довірили роль лідерів не ведуть команду вперед. Андрієві вже не вистачає фізичної витривалості й швидкість вже не така, як колись, але коли Ярмола виходить на поле, завжди є ймовірність того, що він створить гольовий шанс».

Виконавці, які були викликані на позицію Ярмоленка, нічим його не краще.

«Чи є цей шанс вищим, коли на заміну виходить Зубков – по позиції? Попередні матчі збірної такої впевненості не дають. Погоджуюся, що Гуцуляк заслуговує на виклик своєю грою в УПЛ, але чому Зубкову віддано перевагу перед Ярмоленком? Через вік?».

Гливинський вважає, що головний тренер збірної Сергій Ребров Робить помилку.

«Вересневі матчі у Лізі націй показали, що команді потрібна «реконструкція», але чи з того «кінця» починає її тренер, відмовляючись від одного з лідерів – так, вікового, але хто з молодих – поки «не лідерів, зрівняється з Ярмоленком за майстерністю?».

Також його обурило те, як саме Ярмоленко дізнався по те, що не викликаний до команди.

«А ще, як я розумію, Андрій дізнався про невиклик з Інтернету – це, щонайменше, неприємно: такі гравці, як багаторічний лідер та капітан збірної України заслуговують почути про рішення наставника особисто. Дуже багато Андрій зробив для збірної, щоби не дізнаватися про резервний список з Інтернету».

Наостанок Гливинський підтримав Ярмоленка.

«Вірю, Ярмоленко ще принесе національній команді користь. Андрію, я з тобою! Тримайся», – написав Гливинський на своїй особистій сторінці у Фейсбук.

  • Ярмоленко виступає за збірну України з 2009 року. На його рахунку 46 голів (другий найкращий показник в історії команди) та 26 результативних передач (рекорд) у 124 матчах;
  • На підопічних Реброва в жовтні очікують поєдинки проти Грузії (11.10) та Чехії (14.10);
  • Після двох стартових турів Україна посідає останнє місце у групі В1 без набраних очок.