Сабо оцінив шанси збірної України на перші два місця у групі Ліги націй: «Це просто жах‎»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
182
1 голос
Сабо оцінив шанси збірної України на перші два місця у групі Ліги націй: «Це просто жах‎»
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо та збірної України Йожеф Сабо оцінив шанси національної команди нашої країни на перші два місця у групі Ліги націй.

Йожеф Сабо вважає, що у збірної України є серйозні проблеми і виграти у грузинів у наступному матчі буде важко.

«Зважаючи на те, як України грала проти Албанії та Чехії, то це просто жах, скільки проблем у цієї збірної. Грузія, наш найближчий суперник, зараз на підйомі й обіграти їх буде ой як не просто, але я вважаю, що Ребров зробив правильні висновки і знає, як здобути необхідний результат. Я думаю, що потрібно запресингувати грузинів з першої хвилини, поламати їхню гру». 

Фахівець зазначив, що про шанси можна буде говорити після двох наступних поєдинків.

«Щодо шансів, то зараз нам постійно потрібно буде наздоганяти, скажімо так, бо вже втрачено шість очок. Для початку потрібно обіграти Грузію. Далі – Чехію, а їх ми маємо перемагати. Не сильніші чехи за українців. 

І тоді вже стане зрозуміло: є у нас реальні шанси на перші два місця чи лише математичні. Все в руках хлопців Реброва», – сказав Сабо у коментарі Збірна.

Нагадаємо, що у першому турі Ліги націй Україна програла команді Албанії (1:2), а у другому Чехії (2:3) й нині перебуває на останньому місці у своєму квартеті.

Календар матчів збірної України в групі B1 Ліги націй

  • 11 жовтня, 21:45 – Україна – Грузія
  • 14 жовтня, 21:45 – Україна – Чехія
  • 16 листопада, 19:00 – Грузія – Україна
  • 19 листопада, 21:45 – Албанія – Україна