Ребров зробив «попередження» двом динамівцям: Вацко здивований гравцем, якого викликали в збірну України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
994
2 голоси
Ребров зробив «попередження» двом динамівцям: Вацко здивований гравцем, якого викликали в збірну України
Олександр Мартинюк. Фото: ФК Олександрія
Відомий журналіст Віктор Вацко прокоментував потрапляння до резервного списку національної збірної України на жовтневі матчі Ліги націй лівого захисника Олександрії Олександра Мартинюка.

Журналіст Віктор Вацко висловився щодо дебютного виклику до резервного списку національної збірної України на жовтневі матчі Ліги націй лівого оборонця Олександрії Олександра Мартинюка.

«Я здивований ще одним прізвищем в резервному списку. Це Мартинюк. Це лівий захисник з Олександрії. Він насправді непогано проявляє себе в олександрійській команді, був у олімпійській збірній Руслана Ротаня на Олімпіаді».

На думку Вацка, захисник у конкуренції за місце в збірній доєднається до молодих динамівців Костянтина Вівчаренка та Владислава Дубінчака.

«Я це сприймаю як цікавий аванс від Сергія Реброва і нагадування київським динамівцям – Вівчаренку, Дубінчаку, що ось, будь ласка, ще один конкурент у вас з’являється, якщо ви претендуєте на місце у національній збірній України», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу «Вацко Live».

  • 22-річний Мартинюк в цьому сезоні провів за Олександрію сім матчів та оформив асист;
  • На збірну України очікують матчі проти Грузії (11 жовтня) та Чехії (14 жовтня). Синьо-жовті після двох проведених матчів посідають останнє місце в групі В1, із нулем у графі набраних очок.