«Тут можуть вилізти достатньо багато цікавих деталей»: журналіст сказав правду про обшук в будинку Мілевського

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1680
3 голоси
«Тут можуть вилізти достатньо багато цікавих деталей»: журналіст сказав правду про обшук в будинку Мілевського
Артем Мілевський, фото: Instagram
Відомий журналіст Володимир Звєров поділився деталями обшуку, який здійснила поліція у будинку колишнього нападника київського Динамо та національної збірної України Артема Мілевського та його друга Сергія Третьяка.

У вівторок, 24 вересня, у будинку ексфорварда Динамо та збірної України Артема Мілевського та його друга Сергія Третьяка поліція здійснила обшук. Останній заявив, що обшук пов'язаний з маніпулюванням результату в кіберспорті.

Відео обшуків у будинку Мілевського і Третьяка

Журналіст Володимир Звєров повідомив подробиці цієї події.

«З того що я чув, Мілевський і Третьяк були далеко не єдиними, у кого провели обшуки. Загалом більшість обшуків, а їх було багато, вони стосувалися не футболу, а саме кіберспорту».

З усім тим, ця історія також дотична і до футболу.

«Оскільки люди, які підозрюються в організації нечистих матчів у кіберспорті, вони дотичні до футболу й один зі, скажімо так, учасників був у розробці вісім років саме по футбольній тематиці».

На думку Звєрова, через кіберспорт правоохоронні органи можуть вийти на людей, що стояли за впливом на результат футбольних поєдинків.

«Тому кіберспорт кіберспортом, а я думаю що з часом ми дізнаємося і зрозуміємо, що ця історія стосується футболу. Причому тут можуть вилізти достатньо багато цікавих деталей і навіть прізвищ», ‒ сказав Звєров в ефірі YouTube-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital».

Зазначимо, що Мілевський нині займається блогінгом та виступає за медіаклуб Ігніс.