Олександрія засмутила Вернидуба у пам’ятну для нього дату: команда Ротаня обіграла Кривбас і очолила УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
325
1 голос
Олександрія засмутила Вернидуба у пам’ятну для нього дату: команда Ротаня обіграла Кривбас і очолила УПЛ
Кривбас – Олександрія. Фото: Олександрія
У суботу, 28 вересня, відбувся матч восьмого туру Української Прем'єр-ліги між криворізьким Кривбасом та ФК Олександрія. Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь гостей.
  • Кривбас та Олександрія провели між собою в Українській Прем'єр-лізі, не рахуючи сьогоднішню зустріч, десять матчів. 
  • На рахунку команди з Кривого Рогу три перемоги, в Олександрії – також три, ще чотири поєдинки завершилися внічию. М'ячі 10-10.
  • На полі Кривбаса суперники зустрічалися п’ять разів. У господарів три перемоги за однієї поразки та однієї нічиєї. М'ячі 9-6.
  • У попередньому сезоні команди обмінялися домашніми перемогами: Олександрія вдома виграла з рахунком 1:0, у Кривому Розі переміг Кривбас – 2:1.
  • 28 вересня 2021 року Юрій Вернидуб, який тоді тренував Шериф, переміг у Лізі чемпіонів мадридський Реал на «Бернабеу» – 2:1.

Перший тайм завершився з мінімальною перевагою Олександрії. У доданий арбітром час Безерра з лівого флангу виконав передачу на Філіппова до воротарського, а той головою вколотив м'яч у сітку.

▶️ Відео голу матчу Кривбас – Олександрія дивіться за ПОСИЛАННЯМ

У другому таймі підопічні Юрія Вернидуба намагалися відігратися, але команда Руслана Ротаня здобула важливу перемогу.

УПЛ, восьмий тур

Кривбас – Олександрія – 0:1

Голи: Філіппов, 45+1

  • Після сьогоднішнього поєдинку Олександрія набрала 19 очок, обійшла Динамо та очолила турнірну таблицю УПЛ. Кривбас має в активі 11 балів і займає шосте місце.
  • У наступному турі Кривбас зіграє проти Динамо. Матч заплановано на 6 жовтня. Олександрія днем раніше поміряється силами з Рухом.