Металіст 1925 побореться з клубом АПЛ за таланта, який не повернувся до України: перевершили пропозицію Динамо

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
309
1 голос
Металіст 1925 побореться з клубом АПЛ за таланта, який не повернувся до України: перевершили пропозицію Динамо
Рамік Гаджиєв (праворуч). Фото: СК Дніпро-1
19-річний український вінгер Рамік Гаджиєв отримав пропозицію від клубу першої Ліги – Металіста 1925. Таку інформацію озвучив відомий інсайдер Ігор Бурбас.

Рамік Гаджиєв отримав нову пропозицію. За інформацією телеграм-каналу «BurBuzz», зацікавленість у запрошенні гравця висловив «Металіст 1925». З фінансової точки зору, ця пропозиція перевищує попередні від грандів УПЛ, зокрема Динамо.

Сам Гаджиєв ще не дав остаточної відповіді, оскільки залишається вільним агентом після розпуску Дніпра-1. Його пріоритет – продовжити кар’єру за кордоном, де є кілька варіантів, основний з яких – Англія.

Згідно з інформацією Бурбаса, Брентфорд не відмовився від можливості співпраці з Гаджиєвим й може повернутися до переговорів взимку. У підписанні контракту влітку їм завадили обмеження квоти на гравців, які не мають достатньої кількості матчів за національну збірну.

  • Нагадаємо, Ігор Циганик повідомляв, що Гаджиєв порушив закон, не повернувшись до України після виступів за юнацьку збірну у Північній Ірландії.
  • У Брентфорді вже виступає один українець – Єгор Ярмолюк.
  • Металіст 1925 під керівництвом Патріка ван Леувена займає третє місце у групі Б Першої ліги після семи турів.