Циганик розповів, що у Шахтаря зірвалися два великих трансфери: причина для України дуже зрозуміла

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
568
2 голоси
Циганик розповів, що у Шахтаря зірвалися два великих трансфери: причина для України дуже зрозуміла
Ігор Циганик. Скрін: YouTube
Відомий журналіст Ігор Циганик розповів, що в Шахтаря у літнє вікно зірвалися два трансфери. Зокрема, в донецький клуб міг повернутися бразильський захисник Марлон.

Журналіст Ігор Циганик повідомив, що в Шахтаря напередодні закриття трансферного вікна зірвалися два великих трансфери.

За даними Циганика, до лав «гірників» міг повернутися бразильський оборонець Марлон.

«Перша угода, що зірвалася – Марлон. Центральний захисник, який виступав у складі Шахтаря, коли команду тренував Роберто Де Дзербі. Він відмовився повертатися».

Також в клубі розраховували на нового опорника.

«І відмовився повертатися ще один бразильський футболіст, якого шукали на позицію «шістки», на заміну Тарасу Степаненку. Це людина, яка могла одразу заграти, тому що футболіст достатньо досвідчений».

Циганик пояснив, чому так відбулося.

«Ці два футболісти відмовилися в останній момент після шаленого обстрілу Києва, який стався наприкінці серпня. Уже ніби погодилися, ніби все, і тут страшний обстріл… Наскільки я розумію, Маріно Пушич розраховував на цих футболістів», – сказав журналіст у програмі YouTube-каналу «Ігор Циганик».

  • Нагадаємо, що Марлон перейшов до Шахтаря влітку 2021 року із Сассуоло за 12 мільйонів євро. У складі команди він провів 22 матчі;
  • Після початку повномасштабного вторгнення Марлон призупинив свій контракт із Шахтарем та пограв на правах оренди за Монцу та Флуміненсе;
  • Цього літа 29-річний захисник розірвав контракт з донеччанами й на правах вільного агента приєднався до Лос-Анджелеса.