Харлан показала залаштунки зйомок для Playboy: відео із чарівною чемпіонкою Олімпіади

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
443
0 голосів
Харлан показала залаштунки зйомок для Playboy: відео із чарівною чемпіонкою Олімпіади
Ольга Харлан. Фото: Google
Дворазова українська олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, яка знялася для вересневого випуску журналу Playboy, показала, як проходила зйомка для чоловічого видання.

Ольга Харлан знялася для чоловічого журналу Playboy. Про це спортсменка повідомила кілька днів тому у власних соціальних мережах.

Вчора, 22 вересня, наша чемпіонка розмістила на своїй сторінці в Інстаграмі відео того, як пройшли ці зйомки.

Для чоловічого журналу Харлан позувала у кількох образах. Так, нашу чемпіонку можна побачити у білій шовковій сукні зі звабливим вирізом. Також у кімоно з відвертим декольте та у короткому топі. 

▶️ Відео зі зйомкою Ольги Харлан Playboy для  дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Нещодавно наш сайт записав ексклюзивне інтерв’ю з Харлан, у якому та в статусі найкращої української спортсмени липня розповіла про свою зустріч із президентом Володимиром Зеленським та отримання від нього нагороди «Національна легенда України» та Ордену Свободи.

  • Ольга представляла Україну на п'яти Олімпіадах. Без медалей спортсменка залишилася лише у 2021 році. 
  • У Пекіні-2008 вона виграла золото у командних змаганнях, у Лондоні-2012 бронзу в індивідуальних змаганнях, у Ріо-де-Жанейро-2016 – бронзу в індивідуальних змаганнях та срібло у командних, а у Парижі-2024 – золото у командних та бронзу в індивідуальних змаганнях.
  • 4 вересня Харлан виповнилося 34 роки.