«Щоб його не чмирили фанати Зеніта»: стало відомо, що Тимощук контактував із терористом Захарченком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
258
2 голоси
«Щоб його не чмирили фанати Зеніта»: стало відомо, що Тимощук контактував із терористом Захарченком
Анатолій Тимощук. Коллаж: FanDay
Колишня дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька розповіла, що її ексчоловік спілкувався з терористом з «‎ДНР», щоб той дозволив йому завезти гуманітарну допомогу.

Надія Навроцька ексклюзивно для сайту Sport-express.ua заявила, що Анатолій Тимощук боявся критики з боку вболівальників Зеніта, тому вирішив везти допомогу в «‎ДНР».

«Колись він посилав допомогу Донбасу, якісь памперси, але це вже без мене, хоч я і застала початок цього трешу. Він сказав, що хоче надіслати гуманітарну допомогу, щоб його не чмирили фанати Зеніта за те, що він ходив до наших воїнів. Я йому кажу: «Що ти робиш? Допомогу треба збирати з української сторони. Як ти це будеш завозити?». 

Колишня дружина зрадника України розповіла, що Тимощук мав справи з терористом з «‎ДНР» Олександром Захарченко.

«Толік мене шокував відповіддю: «Я вже вийшов на найголовнішу людину Донбасу – Олександра Захарченка. Я через нього все вирішив, бо з України та Росії не дозволяють заїжджати на Донбас, а він мені дозволив». 

Хочеться повторити ще раз: боже, яке кончене! Він вже був потєряний. У нас тоді почалися розбірки і в мене вже не було сил, щоб взяти його за шкірку, як кошеня, і почати товкти мордою: «Що ти, бл#дь», робиш?!», – сказала Навроцька.

  • Захарченко загинув 31 серпня 2018 року внаслідок вибуху у ресторані «Сєпар» на бульварі Пушкіна в Донецьку. Під час вибуху отримав черепно-мозкову травму не сумісну з життям.
  • Тимощук, рекордсмен збірної України зі 144 матчами, виступав за національну команду з 2000 до 2016 року. 
  • Однак після того, як він залишився в Росії, УАФ позбавила його всіх нагород та тренерської ліцензії. 
  • З 2017 року він працює у Зеніті асистентом тренера, а протягом 11 матчів був помічником Мірчі Луческу.