Колишній головний тренер Полісся розкрив всю правду про Буткевича: він розповів, якою людиною є власник клубу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
978
2 голоси
Колишній головний тренер Полісся розкрив всю правду про Буткевича: він розповів, якою людиною є власник клубу
Геннадій Буткевич. Фото: ФК Полісся
Колишній в.о. головного тренера житомирського Полісся Сергій Шищенко розповів про свою спільну роботу з президентом «вовків» Геннадієм Буткевичем.

Колишній в.о. головного тренера Полісся Сергій Шищенко, який нині очолює київську Оболонь, в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів про свою спільну роботу з власником «вовків» Геннадієм Буткевичем.

Спеціаліст подякував бізнесмену, який підтримав його прагнення піти до «пивоварів»

«Я дуже вдячний Геннадію Владиславовичу Буткевичу, який з розумінням поставився до мого рішення піти працювати в Оболонь. Він дуже багато для мене зробив протягом чотирьох років. Це дуже приємно. В нас залишилися хороші стосунки».

Шищенко наголосив, що Полісся стало дуже близьким його серцю.

«Рішення залишити Полісся було дуже важким для мене. За цей час я дуже полюбив клуб та місто, як на твоїх очах зростав цей проєкт. Але потрібно було реагувати дуже швидко. Радий, що прийняв пропозицію Оболоні».

Коуч зізнався, що одразу повірив у проєкт Полісся з Буткевичем.

«Коли я познайомився з Геннадієм Владиславовичем я розумів, що він дуже амбітний президент клубу, які в нього плани. Я розумів, що він знає, як досягти успіху», – сказав Шищенко.

  • Нагадаємо, Шищенко працював у структурі Полісся з 2020 по 2024 рр. з перервою на роботу головним тренером Звягеля з вересня 2023-го по березень 2024-го;
  • На чолі Полісся усього Шищенко провів 44 матчі (2020-2021, 2024) – 16 перемог, десять нічиїх, 18 поразок і вперше в історії команди вивів її в єврокубки;
  • У вересні цього року фахівець прийняв Оболонь.