«Нарцис. Його стало надто багато у публічному просторі»: розкрито правду про спортивного директора клубу УПЛ

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
211
2 голоси
«Нарцис. Його стало надто багато у публічному просторі»: розкрито правду про спортивного директора клубу УПЛ
Юрій Габовда. Фото: НК Верес
Колишній спортивний директор Вереса Сергій Коваль розповів про свої непрості відносини із нинішнім спортдиром червоно-чорних Юрієм Габовдою.

Колишній спортивний директор Вереса Сергій Коваль в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» відверто висловився про Юрія Габовду, який став його наступником.

Коваль розповів, як Габовда потрапив у Верес.

«Хто мені заважав? Найбільш напружені відносини у мене склалися з Габовдою. У Юрія товариш – один із колишніх спонсорів Вереса, попросив Надєїна взяти його на роботу».

За словами Коваля, Габовда із самого початку став брати на себе зайві функції.

«Він прийшов у Верес як агент, а не спортивний директор, привів з собою гравця – захисника Жуліо Сезара, який вже залишив клуб. Потім Габовді дали посаду – спортивний директор академії, але він чомусь постійно ходив на всі тренування першої команди, навіть просив дозволити тренуватися з основою».

Колишній функціонер звернув увагу на занадто велику публічність свого ексколеги.

«На якомусь етапі мені стало просто некомфортно з Габовдою. Спочатку він тримався зовсім інакше, а в якийсь момент його стало надто багато у публічному просторі. Я включаю новини про Верес, а там усюди Габовда. Це якось дивно. Погодьтеся, що Лисицького з Колоса чи Баєнка з Кривбаса не так багато».

Коваль вважає, що Габовда просто піариться.

«Я думаю, що Габовда просто використовує Верес для самопіару, щоб набити собі ціну. Він – нарцис, в усіх значеннях цього слова. Людина, яка любить себе найбільше, захоплюється собою. Не подумайте, що я заздрю, просто в мене інший тип характеру», – сказав Коваль.

  • Коваль працював у Вересі з 2021 по 2024 рр.;
  • Габовда прийшов в клуб у 2023 році.