Шахтар розгромив Карпати у матчі з сімома голами перед стартом у Лізі чемпіонів: Бондаренко оформив хет-трик

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2061
3 голоси
Шахтар розгромив Карпати у матчі з сімома голами перед стартом у Лізі чемпіонів: Бондаренко оформив хет-трик
Шахтар – Карпати. Фото: УПЛ
У шостому турі Української Прем'єр-Ліги у суботу, 14 вересня, донецький Шахтар зіграв з львівськими Карпати. Перемогу у цій грі одержала команда Маріно Пушича з рахунком 5:2.
  • Нинішні Карпати були засновані лише у 2020-му році, тому раніше ці суперники ще не зустрічалися.
  • Зубков забив свій 20-й гол в кар’єрі в рамках УПЛ, а Сікан – 30-й у складі Шахтаря у всіх турнірах.

Шахтар агресивно розпочав матч і на 11-й хвилині ворота львів’ян врятувала стійка після удару від Судакова. Але вже через десять хвилин донеччани рахунок відкрили. Кевін вирізав шведою на правий фланг штрафного, Зубков розхитав захисника й вгатив у ближню дев'ятку.

Проте майже одразу Карпати відігралися – подачу кутового з лівого флангу від Мірошніченка з рикошетом від захисника на дальній завершив Підлепенець.

▶️ Відео голів матчу Шахтар – Карпати дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Шахтар відповів результативною атакою, але цього разу Зубков асистував, а забивав Бондаренко, який знову вивів «гірників‎» вперед.

Команда Пушича і не думала зупинятися на досягнутому. Бондаренко в центрі штрафного отримав передачу Криськіва та пробив у дальній кут – 3:1.

SHOW MUST GO ON! Останній у першій половині зустрічі гол записав на свій рахунок Сікан. Нападник головою на межі воротарського завершив подачу з правого флангу від Вінісіуса.

Другий тайм видався не таким насиченим на голи. Бондаренко на 65-й хвилині гри оформив хет-трик. Карпати до фінільного свистка встигли забити ще один гол. Відзначився Чачуа.

УПЛ, шостий тур

Шахтар – Карпати – 5:2

Голи: Зубков, 21, Бондаренко 29, 39, 65, Сікан, 42 – Підлепенець, 25, Чачуа, 84

  • Після цього матчу Шахтар набрав дев’ять очок після п’яти зіграних поєдинків та посідає шосте місце у турнірній таблиці УПЛ. Карпати мають в активі п’ять пунктів та йдуть на 12-й позиції.
  • Найближчої середи, 18 вересня, підопічні Маріно Пушича стартують у Лізі чемпіонів матчем проти Болоньї на виїзді.
  • В рамках УПЛ донеччани 23 вересня поміряються силами з Оболонью. Карпати зустрінуться з Чорноморцем. Ця гра запланована на 21 вересня.