Розлючений Ротань після першої втрати очок Олександрії в УПЛ сказав все, що думає про команду: «Були сірими‎»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
37334
13 голосів
Розлючений Ротань після першої втрати очок Олександрії в УПЛ сказав все, що думає про команду: «Були сірими‎»
Руслан Ротань. Фото: Google
Головний тренер Олександрії Руслан Ротань прокоментував результат матчу своєї команди з Оболонню (0:0) в рамках шостого туру чемпіонату України.

Сьогодні, 13 вересня, пройшов матч шостого туру УПЛ, у якому Олександрія зіграла внічию з Оболонню з рахунком 0:0.

Руслан Ротань не виправдовував свою команду, зазначивши, що у виконанні футболістів Олександрії було багато помилок.

«Оболонь боролася та чіплялася за очки, їм це вдалося. Не найкращий матч, найгірший наш у сезоні. Багато помилок, все дуже повільно. Перші 15 хвилин взагалі не сподобалися, а коли щось почало виходити, то вже пізно. Я казав, що ми зараз подразник, всі на нас налаштовуються».

Фахівець відзначив той факт, що Олександрія не завдала жодного удару у площину воріт суперника.

«І треба бути агресивнішими в атаці, де ми були сірими. Нуль ударів у площину. Про що тут говорити. Була пауза, у нас немає збірників. Потрібно на себе дивитися у такій ситуації. І якщо ти перший у таблиці, то у суперника інший настрій, до чого ми не були готові», – сказав Ротань в ефірі УПЛ ТБ.

  • Після сьогоднішньої гри Оболонь з двома очками залишилася на останньому місці у турнірній таблиці, а Олександрія, хоч і вперше у чемпіонаті України втратила очки, лідирує у національній першості.
  • У наступному матчі Олександрія зіграє з ще однією київською командою – Лівим Берегом. Гра запланована на 21 вересня. Оболоні у сьомому турі зустрінеться з донецьким Шахтарем 23 вересня.