Ракицький може здивувати: легенда Шахтаря має три екзотичні варіанти для продовження кар’єри

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
814
2 голоси
Ракицький може здивувати: легенда Шахтаря має три екзотичні варіанти для продовження кар’єри
Ярослав Ракицький. Фото: Google
Колишній захисник донецького Шахтаря та національної збірної України Ярослав Ракицький, який перебуває у статусу вільного агента, має три ймовірних місця продовження професійної кар’єри.

Ярослав Ракицький влітку покинув донецький Шахтар у статусі вільного агента і продовжує пошуки нової команди. Наступна країна, у якій українець, можливо, буде грати, здивує наших вболівальників, адже всі три варіанти є досить екзотичними для вітчизняних фанів.

За інформацією, озвученій в авторському проекті Олександра Денисова «Гра Футболів», досвідчений оборонець може продовжити кар'єру у Катарі, Об'єднаних Арабських Еміратах чи Китаї.

  • Ракицький виступав у Шахтарі з 2009-го по 2019 рр., та повернувся в клуб у січні 2023-го. За весь час українець зіграв за донеччан 358 матчів, забив 18 голів та віддав 35 результативних передач.
  • Окрім донецького клубу Ракицький також захищав кольори російського Зеніта з Санкт-Петербурга та турецького Адана Демірспор.
  • У складі національної збірної України оборонець відіграв 54 матчі, відзначившись у них чотирма результативними ударами.
  • Transfermarkt оцінює 35-річного центрального захисника в один мільйон євро.