«З ностальгією згадую. Те, що будує Ребров – не має перспектив»: Циганик змінив думку щодо екстренера збірної

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
37556
20 голосів
«З ностальгією згадую. Те, що будує Ребров – не має перспектив»: Циганик змінив думку щодо екстренера збірної
Олександр Петраков, фото: Getty Images
Відомий журналіст Ігор Циганик після поразки національної збірної України від Албанії (1:2) в рамках першого туру Ліги В Ліги націй заявив, що не вірить у реалізацію ідей головного тренера синьо-жовтих Сергія Реброва нинішнім складом гравців.

Журналіст Ігор Циганик після поразки збірної України від Албанії (1:2) у першому турі Ліги В Ліги націй згадав колишнього головного тренера синьо-жовтих Олександра Петракова (2021-2022).

«Я багато наїжджав на Петракова, бо мені здавалося, що він будує достатньо примітивний футбол. Було відчуття, що якість виконавців дозволяла грати набагато цікавіше. Однак зараз я із ностальгією згадую Петракова. Насправді він розумів, що в нього є, і наскільки він все це може побудувати».

Циганик не вірить в ідеї нинішнього керманича збірної Сергія Реброва.

«Те, що зараз будує Ребров, не має перспективи. Я не вірю, що ця команда заграє у те, що він хоче».

Він пояснив варіанти виходу з ситуації.

«Або Реброву потрібно змінюватися, або міняти футболістів на тих, які будуть виконувати його завдання. Нинішні гравці не готові або не хочуть робити те, що від них вимагає тренер. Або вони не розуміють, або не можуть», – сказав журналіст в ефірі програми YouTube-каналу «Ігор Циганик».

  • В наступному турі Україна проведе гостьовий матч проти Чехії. Поєдинок стартує о 21:45 за Києвом;
  • З Петраковим на чолі збірна провела 15 матчів (шість перемог, сім нічиїх, дві поразки). Команда не вийшла на чемпіонат світу 2024 року, програвши у фіналі плей-оф Вельсу (0:1), а також не зуміла вийти з Ліги В у Лізі націй, посівши в ній друге місце.