«Я не розумію, як так можна»: Ребров не стримався і розніс гравців збірної України за поразку від Албанії

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
17546
13 голосів
«Я не розумію, як так можна»: Ребров не стримався і розніс гравців збірної України за поразку від Албанії
Сергій Ребров, фото: УЄФА
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров висловився після поразки своєї команди від Албанії (1:2) в рамках першого туру Ліги В Ліги націй.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров на післяматчевій пресконференції прокоментував несподівану поразку від Албанії (1:2) у першому турі Ліги В Ліги націй.

Тренер пояснив, в чому була найбільша проблема та пригадав матч із Румунією (0:3) на старті Євро-2024.

«Албанія оборонялася дуже щільно, не давала простору взагалі. Дуже важко розкривати таку оборону. Намагалися це робити, але не було достатньої гостроти у штрафному. Це та проблема, яка була в грі з Румунією – ми контролювали м’яч, але не створювали моментів, не навантажували штрафний майданчик».

Ребров відверто заявив, що залишився незадоволеним діями синьо-жовтих в захисті.

«Албанія, як і на Євро, дуже організовано оборонялася. Проте зараз питання навіть не про нашу атаку, а про оборону: як ми можемо з трьох контратак пропускати два м’ячі? Не було балансу в обороні, треба було всією командою оборонятися в другому таймі, не давати створювати такі моменти».

Початок другого тайму, коли Україні вдалося забити гол, фахівцю сподобався, однак він наголосив, що матч триває 90 хвилин.

«У перші 15 хвилин другого тайму ми домінували, створювали моменти, забили гол. Але футбол – не лише атака, а й оборона. Наш другий пропущений м’яч… Я зараз передивився й не розумію, як можна на такому рівні так оборонятися. Ми додали на початку другого тайму, забили гол, але треба грати 90 хвилин».

Зазначимо, що вже у вівторок, 10 вересня, збірна України також у Празі зіграє проти Чехії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за Києвом.