Ребров закрив питання і сказав, чому не викликав гравця замість Довбика: тренер збірної дуже легко все пояснив

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1586
3 голоси
Ребров закрив питання і сказав, чому не викликав гравця замість Довбика: тренер збірної дуже легко все пояснив
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав пресконференцію напередодні поєдинку проти Албанії у рамках першого туру Ліги В Ліги націй.

Керманич збірної України Сергій Ребров висловився перед номінально домашнім матчем з Албанією в першому турі Ліги В Ліги націй.

Спеціаліст відповів, чому прийняв рішення не викликати додатково нікого з нападників замість основного форварда Артема Довбика, який отримав незначне пошкодження і залишив розташування команди. За його словами, тренерський штаб покладався на зірку в наступному поєдинку.

«Довбик зробив МРТ, він приїхав до збірної, у нього були покращення, ми сподівалися, що він буде готовий хоча б на другу гру».

Таким чином, наша команда просто не встигла залучити до команди нового футболіста.

«Він поїхав до Риму тільки вчора, а для того, щоб викликати гравців з резервного списку треба зробити дозвіл на виїзд, це зараз не так просто зробити. Зараз не було часу, але я б із задоволенням довикликав би гравців з резервного списку», – сказав Ребров на пресконференції.

  • Зазначимо, що матч Україна – Албанія пройде у суботу, 7 вересня. Стартовий свисток на стадіоні «Eprt Arena» у Празі пролунає о 21:45 за київським часом;
  • 10 вересня синьо-жовті зіграють із Чехією.